etusivu I jäsenyys I Vapaa-aika

Vapaa-ajan toiminta

Raideammattilaisten yhteisjärjestö järjestää jäsenilleen hiihto- ja ruskaleirejä. Ensimmäistä kertaa osallistuvalle leiri on maksuton. Puolisolta tai aikaisemmin mukana olleelta peritään omakustannushinta.

Hiihtoleirillä voi parantaa hiihtotaitojaan ja kuntokin varmasti kohentuu viikon aikana. Myös laskettelumahdollisuuksia on ja mäkiä löytyy monenlaiseen menoon. Unohtaa ei saa myöskään yhdessä liikkumisen ja tekemisen iloa. Läheisen järven jäällä voi käydä pilkkimässäkin.

Ruskaleirillä on mahdollisuus kohentaa kuntoaan ohjatuilla vaellusretkillä, joissa viikon aikana tulevat tutuiksi lähes kaikki Pyhän polut, tunturit, pitkospuut ja tietenkin ne portaat. Nuotio ja taukopaikat muistuvat mieleen usein jälkeenpäin. Samoin ne mahtavat maisemat, joita retkillä on koettu ja nähty. Yhdessä oleminen ja tekeminen on osa leirien perinnettä. Kannattaa lähteä mukaan tutustumaan luontoon!

Veteraanileiri on tarkoitettu raideammattilaisten vanhemmalle väelle tai juuri eläkkeelle siirtyneille jäsenille.

Kaikilla leireillä on ohjattu päiväohjelma ja osallistujien kunto otetaan huomioon reittien valinnassa.

Hiihto- ja ruskaleiri järjestetään Pyhätunturilla Pyhän Astelissa. Ne on tarkoitettu lähinnä työelämässä oleville liiton jäsenille. Puolisoilla on myös mahdollisuus hakea leirille.

 

Aikaisemmin leirille osallistuneelta jäseneltä peritään omakustannushinta 380 €. Puoliso maksaa aina omakustannushinnan.  Lisäksi kaikilta osanottajilta peritään 70 €:n ilmoittautumismaksu.  Hintaan sisältyy leirien ohjelma ja täysihoito.

 

Veteraanileirin osalta omakustannushinta määräytyy sen mukaan ottaako puoli- vai täysihoidon.

Lisätietoja leireistä antaa  

järjestötoimitsija Visa Tammi, p. 040 5796 309.  

Leirille haetaan leirihakemuslomakkeella, joita saa ammattiosaston toimihenkilöiltä ja tästä.

Leirihakemus -lomake avautuu Word-tekstinkäsittelyohjelmaan, jossa sen voi täyttää.
Lomake postitetaan allekirjoitettuna osoitteeseen:
 
Raideammattilaisten yhteisjärjestö JHL ry
Visa Tammi
PL 205
00531 Helsinki

 

powered by eMedia