etusivu I tiedoksi I Blogit I Matkustajaliikenne
15.09.2013

Matkustajaliikenne

Matkustajaliikenne
Matkustajaliikenteessä tapahtunutta Syksyiset terveiset!

 

 

 

Syksy on saapunut, illat hämärtyneet ja kesälomat on takana. Hämärät olivat myös työnantajan terveiset, joita kävimme kuuntelemassa. Aiheena oli kannattavuuden parantamiseen tähtäävien toimenpiteiden läpikäynti.Tarkoituksena on säästää henkilöstökuluissa 40 miljoonaa euroa.Tämä säästötavoite ei koske ainoastaan Matkustajaliikennettä vaan koko VR Konsernia

Matkustajaliikenteen johto on ollut maakuntakierroksella ja he ovat kertoneet niistä toimenpiteistä, joita he ovat selvittämässä henkilökuntaan liittyen.Näistä kierroksista johtuen on junahenkilökunnan keskuudessa lähtenyt liikkeelle vääränlaisia huhuja. On myös tullut positiivista palautetta, siitä kun työnantaja on käynyt kertomassa heidän tavoitteista.

 Korostan kuitenkin, ettei mitään neuvotteluja ole käynnistetty. Neuvottelukutsun tultua henkilöstön edustajat, luottamushenkilöt ja työsuojeluvaltuutetut ottavat kantaa asioihin. Näistä asioista tiedotamme heti kun jotain on tapahtumassa.

Työehtosopimus neuvottelut ovat täydessä vauhdissa Raideammattilaisten osalta. Lähtökohtana ovat SAK:n tavoitteet keskitetystä sopimuksesta.

 

Terveisin t: Timo


Lähettäjä
minna
15.09.2013
Viimeksi muokattu
03.12.2013
Tunnisteet: timo_tukiainen
powered by eMedia