etusivu I tiedoksi I Blogit I Rautatielan TES-neuvottelutulos on valmis
17.10.2013

Rautatielan TES-neuvottelutulos on valmis

Rautatielan TES-neuvottelutulos on valmis
Raideammattilaisten hallitus on hyväksynyt Rautatiealan työehtosopimuksen omalta osaltaan edelleen JHL:n hallitusta varten. SAK:n hallitus arvioi 25.10., onko saavutettu Työllisyys- ja kasvusopimuksen voimaantuloa varten riittävä kattavuus.

JHL:n ja Raideammattilaisten neuvotteluryhmä on eilen saavuttanut neuvottelutuloksen raamisopimuksen pohjalta koskien Rautatiealan työehtosopimusta.

Tällä kertaa neuvottelut käytiin ensimmäistä kertaa JHL:n mallin mukaisesti niin, että JHL:n edunvalvontaosasto vastasi neuvottelukunnan vetämisestä. Raideammattilaiset ja ennen kaikkea edunvalvontaryhmä (EDU) oli vahvasti mukana asettamassa tavoitteita. Osastoiltakin aloitteita saatiin, mutta koska sopimus neuvoteltiin raamisopimuksen mukaisessa aikataulussa, muodostui siitä pitkälti myös raamin sisältöjen mukainen.

Raideammattilaisten hallitus on omalta osaltaan hyväksynyt neuvottelutuloksen edelleen JHL:n hallitusta varten, joka lopullisesti päättää sopimuksen hyväksymisestä. Raamisopimuksen kattavuus puolestaan arvioidaan SAK:n hallituksessa 25.10.2013.

Sopimus julkaistaan myös näillä sivuilla, kunhan JHL:n hallitus on sen lopullisesti hyväksynyt.


Lähettäjä
17.10.2013
Viimeksi muokattu
17.10.2013
Tunnisteet: vesa_mauriala
powered by eMedia