etusivu I tiedoksi I Blogit I Corenet myyty, Trackiin vallitttu uusia luottamusmiehiä.
29.11.2013

Corenet myyty, Trackiin vallitttu uusia luottamusmiehiä.

Corenet myyty, Trackiin vallitttu uusia luottamusmiehiä.
syksy on ollut täynnä tapahtumia ja valitettava nämä sivumme eivät oikein pysy vauhdissa mukana, mutta tässä muutama asia lyhyesti

Paljon on taas ehtinyt tapahtumaan Tessin sopimisen jälkeen. Corenet myyty pois VR Konsernista, uusi omista Governia on valtio sijoitusyhtiö joka omistaa mm. Kruunuasunnot. onneksi ei tullut henkilöstövaikutuksia ja edunvalvontakin näyttää pysyvän JHL leirissä. VR eduista ainakin Lipun menetys kirpaisee varmasti monia perheitä ja toivottavasti tämä asia jotenkin huomioidaan muutoksessa.

Tessin allekirjoituspöytäkirjassa on perustettuna työryhmiä jokaiselle rautatiealan palkkaliitteelle ja sen jälkeenkin on vielä vr halunnut lisää työryhmiä perustettavaksi, että osittain taidetaan olla molemmin puolin pöytää jo sekaisin työryhmien määrästä ja tarkoituksista. Aika lienee paras lääke korjaamaan ja tasaannuttamaan tilanteen.

Työelämän valtuuskunnassa puhutaan työssä jaksamisesta, työn ja vapaa-ajan mahdollisesta joustavasta yhteensovittamisesta, työurien pidentämisestä ja hyvinvoinnissa työssä. Työryhmiin jotka joutuvat käsittelemään jatkuvasti lisääntyvään tehosta ja säästämistä ei nämä puheet ole oikein ehtineet, ovatko jääneet kaikumaan vaan salin seinille, ei niitä työnantajan keskusteluissa ole pahemmin näkynyt.

VR vTrack.n Luottamusmies vaalikokous pidettiin 16.11. Riihimäellä ja valinnat saatiin suoritettua. Muutama paikka meni vaaliin joka suoritetaan kirjeäänestyksenä näinä päivinä. Onnittelut valituille luottamusmiehille.

T. ReijoTamminen


Lähettäjä
minna
29.11.2013
Viimeksi muokattu
03.12.2013
Tunnisteet: reijo_tamminen
powered by eMedia