Kesäkoti Kallioniemi toivottaa Raideammattilaiset perheineen tervetulleeksi viettämään kesäistä viikonloppua kauniiseen Katrineholmin saareen Sipooseen.

Leiri on tarkoitettu Raideammattilaiset JHL ry:n jäsenyhdistysten jäsenille ja heidän perheilleen. Leirille mahtuu 20 perhettä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6. Raideammattilaiset JHL ry:n kustantama leiri on osallistujille ilmainen.

Leirillä on vapaata ohjelmaa, kalastmista, uimista, pelaamista ja illalla saunotaan. Lauantaina 3.8. tehdään veneretki Sipoon saaristoon, mikäli halukkaita riittäaä.

Kesäkoti Sipoon saaristossa

Kesäkoti Kallioniemi sijaitsee Katrineholmissa eli Katariinan saaressa Sipoossa. Helppo saavutettavuus sekä luonnonläheisyys ja -rauha ovat lomailijoille syy vierailla Kallioniemessä ja palata sinne yhä uudelleen.

Kallionimen toimintaa pyörittää Kesäkotiyhdistys Kallioniemi ry, jonka tehtävä on edistää ja kehittää sosiaalista lomatoimintaa. Lomailijat ovatkin viihtyneet Kallioniemessä jo pian sadan vuoden ajan.  

Julkinen liikenne Kallioniemeen

Bussilla saapuvat noudetaan Kallioniemeen veneellä Karhusaaresta. Venematkaan kestää noin 10 minuuttia.

Karhusaareen pääsee Helsingin Itäkeskuksesta bussilla 831K, joka ajaa Karhusaareen. Kesäkodin nettisivuilla lomailijaa opastetaan näin: ”Jää pois Kuntokallion pysäkillä, kävele Karhusaarentietä n. 200 metriä ohi Kuntokallion viitan (oikealle), kunnes tulee kyltti “Karhusaaren kauppa”. Jatka puomin vierestä kohti kauppaa ja rantaa (ei siis käännytä oikealle menevälle tielle, se menee asuinalueelle).

Omalla autolla Kallioniemeen

Jos saavut omalla autolla, aja Uutta Porvoontietä itään Katrineholmintien risteykseen. Käänny oikealle ja aja sitä tietä noin kilometrin verran. Tien oikealle puolella on parkkipaikka, jossa on 6 pysäköintipaikkaa Kesäkodin vieraille. Parkkipaikalta on noin 400 metriä rantaan Kallioniemen omalle laiturille, josta vieraat noudetaan veneellä. Venematka kestää noin viisi minuuttia.

Ilmoittautuminen ja saapuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen info@kesakotikallioniemi.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6.2024. Ilmoittautuneille annetaan tarkemmat ohjeet saapumisesta. Voit tutustua Kallioniemeen ja sen värikkääseen historiaan Kesäkodin nettisivuilla.

Odotamme sinua ja perhettäsi 2.8. klo 15 alkaen.