Inhimillistä keskustelua työelämästä ja mieleenpainuvia kohtaamisia. Tule Helsingin Triplaan lauantaina 8.10. kello 10–16! SAK:n Tulevaisuus tänään on kaikille avoin ja maksuton työelämän suurtapahtuma.

Tapahtuman keskusteluissa puhutaan hyvän työpaikan kriteereistä, ammattiylpeydestä, päihteiden käytöstä työpaikalla ja työelämän sopimustoiminnan tulevaisuudesta. Keskustelujen lomassa voit tutustua lukuisten työelämän toimijoiden esittelypisteisiin.

Lue lisää Tulevaisuus tänään -tapahtumasta 👉 https://sak.fi/tulevaisuustanaan

Tulevaisuus tänään tarjoaa inhimillistä keskustelua työn tulevaisuudesta ja hyvinvoinnista.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Voit seurata keskusteluja lisäksi livestriimin kautta. Paikan päällä Triplassa on tarjolla aamupalaa kello 9 alkaen ja iltapäiväkahvit sekä mahdollisuus jututtaa työelämän eri toimijoita esittelypisteillä. Tilaisuutemme on esteetön ja noudattaa turvallisemman tilan periaatteita.

Varmista paikkasi Tulevaisuus tänään -tapahtumassa ilmoittautumalla ennakkoon! Ilmoittautumalla saat lisäksi sähköpostiisi tallenteen tapahtuman jälkeen. Ovet ovat toki avoinna ilman ilmoittautumista.

Ilmoittaudu siinä tapauksessa, että seuraat keskustelut verkon välityksellä – lähetämme verkkoseuraajille muistutuksen ja linkin suoraan lähetykseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.