27.02 1984 8.00 Pitäjänmäellä se alkoi, tämä urani VR:llä ja se saa päätöksensä 01.10 2020. Olen saanut tehdä montaa eri virkaa tämän uran aikana. tilapäinen asemamies, ylimääräinen asemamies, asemamies, junamies, konduktööri. Työtehtäviä on ollut monen monta: Ahtaaja, tavaranvastaanottaja, talonmies, trukkikuski, autonapumies, junamies, vaihdemies, lipunmyyjä, rahastaja, vaunukirjuri, aavekippari, asetinlaitemies, työnopastaja, tiiminvetäjä, vaihtotyönjohtaja, matkustajaliikenne konduktööri, lähiliikennekonduktööri.

Olen saanut olla myös ammattiyhdistysliikkeessä vaikuttamassa. työpisteluottamusmies. pääluottamusmies, Osaston puheenjohtaja, rautatieläisten valtuustonjäsen, Rautatieläistenliiton ja Raideammattilaiseten hallituksen jäsen, JHL edustajiston jäsen.

Olen tavannut useita hienoja työkavereita, monen moista kengänkuluttajaa, on ollut hyvä tehdä työtä erilaisten ihmisten kanssaan

Kaikista parasta on ollut, ja edelleen on, oma perhe: vaimo ja 4 lasta 2 lastenlasta. On ollut omia haasteita, kun on ollut vuorotyö, he joutuivat omalta osaltaan sopeutumaan siihen.

Minulla on ollut hyvä työpaikka ja hyvät työkaverit.

Kiitoksia teille kaikille siitä.

PS. vielä muutama kuukausi jäljellä.

 

Timo Jelekäinen